Ördög Nóra és öccse felnőttként talált igazán egymásra

testvér öcs Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra élő adásban jelentkezett be a TV2 Appra magyar! című műsorában, ahol öccsével való kapcsolatáról beszélt.

Az Appra magyar! legutóbbi adásában a testvérek közötti korkülönbség volt a téma. Liptai Claudia erről is kifaggatta kolléganőjét, Ördög Nórát, aki elmondta, egyáltalán nem bánja, hogy gyermekei csupán 15 hónap különbséggel látták meg a napvilágot.

Ezután szóba került az Ázsia Expressz műsorvezetőjének 3 és fél évvel fiatalabb öccse is, Árpád is.

„Ez a 3 és fél év pont arra volt jó, hogy kisgyerekkorban nekünk is megvoltak a közös csibészségeink. Utána viszont volt egy viszonylag hosszú időszak, amikor már elmentünk egymás mellett, amikor én középiskolás voltam, ő pedig általános iskolás, őt nyilván a fiús dolgok érdekelték. És felnőtt fejjel találtunk igazán megint egymásra, tudunk számítani a másikra, tudunk értelmes dolgokról beszélgetni, de azért volt egy pár év kihagyás, amikor nem nagyon tudtunk egymás társaságával mit kezdeni. Szerintem ha mindketten lányok vagyunk vagy mindketten fiúk, akkor valószínűleg ez máshogy alakult volna" – árulta el Ördög Nóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.