Ezért jár plasztikai sebészhez Berki Krisztián: videó!

Forrás: Facebook/Berki Kirsztián -
plasztikai műtét videó hajbeültetés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre lehull a lepel Berki plasztikáztatása kapcsán: kiderült, hogy a sztárapuka miért jár szakemberhez. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a műsorvezetőt egy sztársebész háza előtt kapták lencsevégre, de akkor még nem tudtuk, hogy pontosan vajon miért. Mint kiderült, a férfi péniszvastagítással és hajbeültetéssel foglalkozik, sokan pedig nem tudták eldönteni, hogy Krisztián vajon melyik beavatkozás kapcsán kereste fel. Végül feltették a kérdést Berkinek is, aki furcsán válaszolt.

Most azonban egy élő bejelentkezésben árulta el, hogy a hétvégén hajbeültetésen esik át. Többek között azt is elmesélte, hogy 9000 hajhagymát fognak beültetni a fejbőrébe, ami 8-9 órás beavatkozást jelent szombaton és vasárnap is.

Berki Krisztián máris becsajozott

Nemrég jelentette be szakítását Berki Krisztián és Hódi Pamela, de úgy tűnik, hogy az izmos celebre máris rátalált a szerelem. Egy szőke hölggyel sétálgatott Budapest utcáin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.