A sztárok legnagyobb égései 2017-ből: a részeg tudósítás és nagy bukás

Hujber Ferenc Oscar-gála égés Bencze Péter baki Megyeri Csilla HírTV Drotár Adrienn sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok folyton előttünk vannak, minden lépésüket nyomon követhetjük, és bizony a kisebb-nagyobb bukásaikat is. Az idei év is meglehetősen termékeny volt, már ami az égéseket illeti: akár szándékosan, akár véletlenül történt, az internet nem felejt! Íme, 2017 legnagyobb bakijai.

Oscar-díjátadó

Soha ekkora hiba nem történt még az Oscar-díjátadók alatt, ez a nagy baki pedig már örökre Warren Beatty és Faye Dunaway nevéhez fog fűződni, pedig ők is csak a körülmények áldozatai voltak. Ők adták oda ugyanis a legjobb filmnek járó díjat, de sajnos rossz borítékot kaptak: a legjobb színésznő neve állt a levélben (Emma Stone), és természetesen annak a filmnek a címe, amiben szerepelt. Így a két ikonikus sztár a Kaliforniai álom című filmet hirdette ki győztesként... Ami igazán kínossá tette az ügyet az az, hogy a hibára viszonylag későn derült fény, a Kaliforniai álom csapata már rég fent volt a színpadon, örömtáncot jártak, és köszönőbeszédet mondtak, ekkor derült ki, hogy igazából a Holdfény nyerte a legjobb filmnek járó díjat.


Hír TV

Nemcsak a sztárok élhetnek át kínos pillanatokat nagy nyilvánosság előtt, hanem bárki, aki élő tudósítás közelébe kerül, ez esetben egy szerkesztő bukott hatalmasat, szó szerint. A Hír TV híradójában esett hatalmasat az egyik munkatárs, melyet minden néző nyomon követhetett, hiszen a szerkesztőség éppen a stúdió mögött van. Szegény, biztosan nem így akart volna híressé válni, de annyira nem kell aggódnia, ugyanis a Duna TV elhasaló technikusát nem tudja ezzel a mutatvánnyal letaszítani a trónról.

Hujber Feri

A színész kirohanása nem mondható bakinak, de attól, hogy nem véletlenül történt, még nem kevésbé égő, sőt! Ki tudná elfelejteni Hujber Ferenc eszmefuttatását arról, hogy ki is Jézus valójában. Szerinte ugyanis Jézus egy színész volt, a kora Stohl Andrása, és nem ő halt meg, hanem egy tízéves kisfiú... Merész kijelentések, de Hujber mert még ennél nagyobbakat is mondani: hitte, hogy elméletére sokan kíváncsiak lesznek, és külföldre is mennie kell majd emiatt. Nos, valóban elment külföldre, de elég kétséges, hogy erről kérdezgetnék őt Kanadában.


Bencze Péter

Biztosan nem gondolta volna az M1 tudósítója, hogy a Bajai Halfőző Fesztivál lesz a karrierje ugródeszkája, pedig így lett. Bencze Péter ugyanis nem csak tudósított az eseményekről, ő maga lett az esemény. Összeakadó nyelvekkel és keresztben álló szemekkel próbálta átadni a fesztivál felfokozott hangulatát, de mielőtt teljesen kibontakozhatott volna ő és riportalanyai, sajnos lekeverték. Később kiderült, hogy Bencze Péter gyógyszerre ivott egy-két röviditalt, ettől került olyan furcsa állapotba.


Megyeri Csilla

Ha valaki, akkor ő sikerként könyvelheti el a legnagyobb botlását. Megyeri Csilla egy nap alatt vált híressé az Alföld TV műsorvezetőjeként egy igen helytelen konferálással. „Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink? Tartsanak velünk" – mondta Csilla. Azt, hogy finoman szólva miért kifogásolható ez a mondat, nem kell magyarázni, sokat is fájt a feje Csillának ezen szavak miatt, de végül nagyon jól járt a negatív hírveréssel. Igazi celeb lett belőle, nemrég láthattuk párjával a TV2 Ázsia Expressz című műsorában is.


+1 Drotár Adrienn

Ugyan ő nem mondható sztárnak, de érdekes interjúját nagyon nehéz lenne kihagyni egy ilyen összeállításából, hiszen - ha csak rövid időre is - szavai mindenképpen híressé tették őt. A Hajdúszoboszló TV-n népszerűsítette pártját Drotár Adrienn, amelynek programja hasonló az egykori Torgyán-politikához, vagy mégsem. „Hasonló, lehet mondani, de nem az, tehát teljesen más. Eltérő tőle" – mondta a fiatal fogtechnikus, ám nem ez volt a legfurcsább eszmefuttatása. A párt finanszírozásáról is mondott érdekes dolgokat: ponzorok segítik a fenntartását. „A párt az igazából ponzoraink, akik fel lehetnek tehát kutatni, akik jöhetnek is bele, és ők is részt vehetnek ebben a mi pártunkban. Meglátjuk, hát vannak-vannak" – tette világossá a kezdő politikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.