Nagyon megható: sosem látott videón a 37 évesen elhunyt Fábián Juli

videó Fábián Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 évesen elhunty Fábián Juli rajongója a Youtube-on tett közzé egy videót az énekesnőről. A felvételnek nagyon szép történetet van.

A Youtube-on botlottunk bele egy sosem látott videóba Fábián Juliról. A megható felvételt az énekesnő egyik rajongója tette közé. Juli a lány eljegyzésére küldte a kedves szavakat, az elsők között a felkért zenészek közül:

"A számunkra küldött kis videó mindent elmond, milyen személy is volt Juli. Mosolygós, pozitív, optimista, kedves és közvetlen! Anno mielőtt eljegyezett Dávid (Dave), megkért pár énekest, akiket szeretek, hogy küldenének-e videó üzenetet az eljegyzés örömére. Juli az elsők között volt, aki válaszként ezt küldte, utána pedig beszélő viszonyban maradtunk a közösségi oldalon. Az ég egy újabb angyallal gazdagodott a mennyekben. Köszönünk mindent. Ennyit tudunk adni belőled még az embereknek" - osztotta meg a felvétel történetét. Kommentben még hozzátette: Juli tanította meg számára, hogyan kell szeretni a zenét, az énekesnő inspirálta a konzis évei alatt.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.