Fábián Juli évek óta küzdött, de legyőzte betegsége: távozott, ám itt hagyta nekünk a hangját

halál éneklés küzdelem Fábián Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fábián Juli hosszú küzdelem után hunyt el december 16-án, szombaton. Az énekesnő családja és barátai körében hunyt el, de egy darabot örökre itt hagyott magából: a dalait, és a hangját.
Fábián Juli 37 évesen távozott Forrás: MTI/Mohai Balázs

„Rá is mentek kapcsolataim erre, tehát ez a kép, ez nem olyan gyönyörű. Ugyanakkor valószínűleg ezeknek a kapcsolatoknak meg ez volt a sorsa" – árulta el Juli, akinek akkor sikerült leküzdenie betegségét, sajnos azonban még egyszer már nem tudta, pedig harcolt, ehhez pedig a zenéből merített erőt. Ő ugyanis imádta azt, amit csinált. „Ha imádjuk minden porcikánkkal azt a zenét, amit csinálunk, akkor biztos, hogy az átüt, és érzik ezt az emberek. Én sok embertől hallottam vissza, hogy annyira látszik, hogy élvezzük a színpadon a játékot, és ez tényleg így is van" – nyilatkozta egyszer Juli, akinek személyisége és pozitív kisugárzása mindenkinek hiányozni fog. A zenésztársait is mélyen megrázta az énekesnő halála, pedig ők tudtak a küzdelméről. Juli 37 évesen távozott az élők sorából, de hangját örökre itt hagyta nekünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.