Élete meghatározó élményeiről mesélt Jakupcsek Gabriella

Forrás: Mtl -
házasság válás szerelem Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella a Lakástalkshow ma esti adásában őszintén mesél gyerekkori élményeiről valamint pályafutásának nehézségeiről. A műsorban azt is elárulta, hogy első házassága miért ment tönkre és hogyan tudott a szakmai és magánéleti kudarcok után ismét talpra állni.

Jakupcsek Gabriella első házasságáról, és a válás okairól keveset tudni, most mégis elárulta a részleteket a VIASAT3 ma esti műsorában. Mindössze három hónap alatt ment férjhez húsz évesen és három hónap alatt is vált el. Állítja, hogy elsöprően szerelmes volt az első férjébe, Máté Gáborba.

„Engem olyan mélyen bántott meg a nőiségemben 30 évesen, hogy úgy döntöttem, 3 hónap alatt el is válok. Az egy komoly ösztönös döntés volt. Mi nagyon szabadon éltünk. Soha nem beszéltem erről a kapcsolatról, 10 évig a válóok nevét sem mondtam ki, most pedig már azért nem, mert nincs az élők sorában." - mesélte a műsorvezető.

"Én egy ilyen szabálytalan lány voltam mindig is" Forrás: Mtl

Jakupcsek Gabriella saját bevallása szerint mindig is kilógott a sorból, már gyerekkorában érezte, hogy izgalmasabb az élete másokénál. A legmeghatározóbb személyt az életében a nagymamája jelentette, akinek életbölcsességeit csak most értékeli igazán.

„Nálunk volt egy ilyen, hogy hol a nő helye. A nagymama helye a női szerepben kifelé mutatva hátul volt, de közben mindent ő irányított. Az egész családot ő irányította. Szerintem én ezt a szerepet átvettem. 25 éve élek a második házasságomban, mi akkorákat csatázunk, hogy azon mások csak röhögnek. Nem tudják, hogy ez komoly vagy vicces. Mi viccesen beszólogatunk, és ebben benne vannak az üzenetek. Nekem kell az, hogy otthon valakivel lehessen küzdeni egy kicsit" - folytatta a többgyermekes édesanya.

Kamaszkorában is azonnal kitűnt a többiek közül, leginkább az erős személyisége által Forrás: Mtl

Attól függetlenül viszont, hogy egy szerető család veszi körül, úgy gondolja, hogy hatalmas a szabadságvágya és szüksége van az egyedüllétre is.

„Eljövök otthonról, hazamegyek és nem számolok be senkinek, hogy aznap mit csináltam. Olyan szabadságvágyam van, amiben kell ez a levegővétel. Ez nem egy tipikus női tulajdonság. Én egy ilyen szabálytalan lány voltam mindig is. Ez a szabálytalanság a pályám elején borzasztóan jól jött, de rendkívül sok küzdelemmel járt, mert mindig be akartak sorolni valahova. Most már nehéz besorolásra kényszeríteni" - vallotta be a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.