Immár egy éve, hogy újra összejött Varga Viktorral Cynthia Dictator, aki most elárulta, egyáltalán nem volt könnyű újrakezdeni és a másik bizalmát visszaszerezni.

Cynthia Dictator, aki nemrég váltott bubifrizurára, sikeresen leadta a szakdolgozatát, így most már megkönnyebbülten vetheti bele magát a karácsonyi készülődésbe. Immár újra kedvesével, Varga Viktorral töltheti az ünnepeket, akivel pont egy éve jöttek újra össze.

„Ez a hatodik karácsonyunk, bár egy kimaradt, egy évig külön voltunk. A tavalyi nagyon jól sikerült, ugyanis akkor jöttünk újra össze. Ő volt a karácsonyi ajándék, vagy én neki... Megjelent karácsonykor, mert akkor hónapok óta nem beszéltünk, mondta, hogy ő most megváltozik, jó ember lesz és mindennap karácsonyt akar. Egyébként nagyon sokat változott, nagyon jó irányba megy a dolog. Van még bennem egy kis bizonytalanság, nagyon nehéz dolog a bizalom visszaépítése, nekem is és neki is sokat kell ezen dolgoznunk. Nem egyszerű egy újrakezdés" – árulta el Cynthia Dictator.