Cynthia Dictator Varga Viktorról: nehéz dolog a bizalom visszaépítése

Forrás: Polyák Attila/Origo
Forrás: Polyák Attila/Origo -
karácsony Varga Viktor Cynthia Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár egy éve, hogy újra összejött Varga Viktorral Cynthia Dictator, aki most elárulta, egyáltalán nem volt könnyű újrakezdeni és a másik bizalmát visszaszerezni.

Cynthia Dictator, aki nemrég váltott bubifrizurára, sikeresen leadta a szakdolgozatát, így most már megkönnyebbülten vetheti bele magát a karácsonyi készülődésbe. Immár újra kedvesével, Varga Viktorral töltheti az ünnepeket, akivel pont egy éve jöttek újra össze.

„Ez a hatodik karácsonyunk, bár egy kimaradt, egy évig külön voltunk. A tavalyi nagyon jól sikerült, ugyanis akkor jöttünk újra össze. Ő volt a karácsonyi ajándék, vagy én neki... Megjelent karácsonykor, mert akkor hónapok óta nem beszéltünk, mondta, hogy ő most megváltozik, jó ember lesz és mindennap karácsonyt akar. Egyébként nagyon sokat változott, nagyon jó irányba megy a dolog. Van még bennem egy kis bizonytalanság, nagyon nehéz dolog a bizalom visszaépítése, nekem is és neki is sokat kell ezen dolgoznunk. Nem egyszerű egy újrakezdés" – árulta el Cynthia Dictator.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.