Ez nekem nagyon fáj: családi problémáiról vallott Vásáry André

karácsony konfliktus család Vásáry André
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vidéken, családja körében tölti a karácsonyt Vásáry André, ám úgy tűnik, az ünnepi hangulat ezúttal nem lesz tökéletes.

Vásáry André a FEM3 Café vendége volt, ahol elmesélte, hogy mostanában volt egy kis nézeteltérés a családjában, de bízik benne, hogy családtagjai jobb belátásra térnek és kibékülnek.

Azt kell, hogy mondjam, van egy kis feszültség a családom nőtagjai között, és ennek én nagyon nem örülök. Nem csak a karácsony miatt, de ha másért nem, akkor most pont karácsonykor lehetne ezen változtatni. Ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy felülírjuk a vélt és valós sérelmeinket és közeledjünk egymáshoz. Ettől függetlenül természetesen hazautaznom, én debreceni vagyok, ott lesz a karácsony. De ez nekem nagyon fáj, hogy emberek nem képesek közeledni egymáshoz" – mondta az énekes, majd elárulta azt is, hogy sikerült kihevernie szakítását, jelenleg nincs kedvese, de nyitott egy új párkapcsolatra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.