Így érzi magát Baukó Éva Havas Henrik kirúgása után

Forrás: -
Havas Henrik metoo szexuális zaklatás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV nem hosszabbította meg Havas Henrik december 31-én lejáró szerződését a szexuális zaklatási vádak miatt. A tévést először Baukó Éva vádolta meg, majd Molnár Anikó is a nyilvánosság elé állt történetével.

"Nem szerettem volna, hogy emiatt kirúgják Henriket, mégis vegyes érzelmeim vannak az egésszel kapcsolatban. A legjobban azt sajnálom, hogy semmilyen formában nem kért tőlem bocsánatot, de még csak fel se keresett, holott bőven lett volna mondanivalója. A szarkazmusa és a cinizmusa mögötti nagy egója most visszaütött, és a saját munkahelye a saját belső vizsgálata után is úgy döntött, megválik tőle. Csak magának köszönheti, hogy ilyen helyzetbe került" - mesélte Baukó Éva a Borsnak, akit Havas meg is zsarolt azzal, hogy nem nem fekszik le vele, elintézi, hogy ne legyen munkája a mádiában.

Baukó Éva bocsánatkérést vár Havas Henriktől Forrás:

Havas azt mondta az N1TV-nek adott interjújában, hogy mindenkit be fog perelni, aki zaklatással vádolta, Éva azonban nem tud róla, hogy ez megtörtént volna. A ValóVilág egykori szereplője szerint Henrik bűnösségét igazolja az is, hogy nem képes bocsánatot kérni, és csendben sem tud maradni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.