Kóbor János Benkő László állapotáról nyilatkozott

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kóbor János Omega Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega együttes énekese, Kóbor János elárulta, hogyan érzi magát kollégája, a novemberben komoly műtéten átesett Benkő László.

Kóbor János családjával a TV2 Mokka című műsorának vendége volt, ahol elmesélte, hogyan is zajlik náluk az ünnepi készülődés. Az énekes elmondta azt is, hogy ez egy nagyon mozgalmas időszak a számukra, hiszen karácsony előtt is rengeteget koncerteznek és az ünnep után 2 nappal újra színpadra kell állniuk. Ennek ellenére nem bánja, hogy ennyi dolguk van, és állítólag a felkészülés is jól halad. Mint mondja, szerencsére már kollégája, Benkő László is jól van.

Úgy érzem, jól állunk, és hál' Istennek Benkő Laci is rendben van. Veszekedni is szokott, már mindent csinál..." - mesélte nevetve Kóbor János.

Mint ismeretes, Benkő Lászlónál nyáron diagnosztizáltak rákot, majd a kemoterápiás kezelések után novemberben megműtötték. A zenész az operáció után megkönnyebbülten nyilatkozta azt, hogy újra szabadnak érzi magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.