Újabb fotókat mutatott kisfiáról Szinetár Dóra

baba Makranczi Zalán Szinetár Dóra Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és Makranczi Zalán végre a Facebookon is megmutatta háromhónapos gyermekük, Benjámin fotóit.

Alig több mint 3 hónapja látta meg a napvilágot Szinetár Dóra kisfia, Benjámin, akiről hamar kiderült, hogy enyhe fokozatban Down-szindrómás. A színésznő ezt követően azt nyilatkozta, hogy a baba ettől függetlenül normálisan fejlődik és teljesen egészséges. A boldog családról készült első nyilvános fotót a hot! magazin címlapján láthattuk, a büszke anyuka pedig most a közösségi oldalára is feltöltött néhány közeli képet a kicsiről. Jól látszik, a kis Benjámin tündéri gyermek, természetesen a színésznő rajongói is odáig vannak érte.

Kibékülhet Pécsi Ildikó és Pártos Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20171221-kibekulhet-pecsi-ildiko-es-partos-csilla-pereskedes.htmlPécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla évek óta pereskedik. A jogi hercehurca mindkettőjüket megviseli. Legutóbb Joshi Bharat műsorában Pártos arról beszélt, reménykedik a megegyezésben. TV + Sztárok--Hasonmásaikkal álltak egy színpadra Korda Györgyék: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171221-hasonmasaikkal-alltak-egy-szinpadra-korda-gyorgyek.htmlA legendás énekespáros Korda György és Balázs Klári a Facebookon tett közzé egy fotót arról, hogy egy színpadon szerepelnek hasonmásaikkal. TV + SztárokOrigoHavas Henrik tudja, nem sokáig lesz munka nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20171221-havas-henrik-tudja-nem-sokaig-lesz-munka-nelkul.htmlSem Baukó Éváról, sem az ATV-vel való viszonyáról nem akar többet beszélni Havas Henrik. A jövőtől azonban nem fél, úgy érzi, nem marad sokáig munka nélkül. TV + Sztárok--Már szinte biztos, hogy Dakota Johnson és Chris Martin egy párt alkotnak http://www.life.hu/sztarok/20171220-egyre-biztosabb-hogy-dakota-johnson-es-chris-martin-egy-par.htmlEgyre valószínűbb, hogy a két híresség között nem csak futó kaland alakult ki, hanem valami komolyabb is. TV + SztárokOrigoLiam Davis után egyre többen vallanak a homoszexualitásukról http://www.life.hu/sztarok/20171220-egyre-tobben-vallanak-a-homoszexualitasukrol-liam-davis-hatasara.htmlAz angol focista, Liam Davis után egyre többen döntenek úgy, hogy felvállalják a nyilvánosság előtt homoszexualitásukat. TV + Sztárok--Cynthia Dictator Varga Viktorról: nehéz dolog a bizalom visszaépítésehttp://www.life.hu/sztarok/20171220-cynthia-dictator-varga-viktorrol-nehez-dolog-a-bizalom-visszaepitese.htmlImmár egy éve, hogy újra összejött Varga Viktorral Cynthia Dictator, aki most elárulta, egyáltalán nem volt könnyű újrakezdeni és a másik bizalmát visszaszerezni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.