gyilkosság halál híresség Mexikó drogdíler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17 éves fiút több golyóval a testében találták meg.

Juan Luis Lagunas Rosales több millió követővel rendelkezett a YouTube-on, igazi sztárja lett a közösségi médiának. A 17 éves fiú kiemelkedően jó minőségű videókat készített, sőt, sokszor vicces felvételekkel kápráztatta el a rajongóit.

Egyik nap azonban részegen kapcsolták be a kamerát, és olyan dolgokat rögzítettek, amiket nem lett volna szabad nyilvánosság elé tárni. Juan Luis a szájára vette Mexikó egyik leghírhedtebb kartellfőnökét, durván szidalmazta.

Juan Luis valószínűleg nem gondolta, hogy a szavai ilyen komoly következménnyel járnak Forrás: Instagram

Nem sokkal később, Culiacan városában találták meg a 17 éves fiú holttestést, 15 lövéssel ölték meg. Mint kiderült, egy fegyveres banda követte őt az egyik zenés szórakozóhelyre, ott történt a gyilkosság. Valószínűleg az Instagramja miatt tudták meghatározni a tartózkodási helyét.

Az egyik pultos is megsebesült az incidens során, őt kórházba szállították, de már későn. Ő is életét vesztette - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.