Emlékeztek még erre a színészre a a Melrose Place sorozatból? Ilyen most!

thomas calabro akkor és most Melrose Place
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van kedved nosztalgiázni? Te is szeretted nézni a Melrose Place sorozatot a 90-es években? Akkor Thomas Calabro nevére biztosan emlékszel!

Thomas Calabro 7 évig alakította Dr. Michael Mancini karakterét a Melrose Place sorozatban. Azóta számos szerepben feltűnt, de hogy mi is történt vele az elmúlt 20 évben, arról keveset hallottunk.

Thomas Calabro 1994-ben és 2017-ben. Mellette Mary Beth Evans színésznő, a The Bay sorozat bemutatóján. Forrás: Northfoto és Getty Images

Calabro jövőre lesz 59 éves. Még 1993-ban (a sorozat első évada után) vette feleségül Elizabeth Pryort, akivel három közös gyermekük van. Tizenhárom évvel az esküvő után, 2006-ban mégis a válás mellett döntöttek, ám, hogy ennek mi volt az oka, arról szinte soha nem beszéltek nyilvánosan. Calabrot pedig azóta sem látták senkivel randizni.

Olvasd el ezeket is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.