Hallanod kell Erdélyi Mónika ciki sztoriját a nyilvános vécéről

műsorvezető Vigyázat, gyerekkel vagyok! Erdélyi Mónika ciki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces történet derült ki Erdélyi Mónikáról a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban. 

Az a jó a gyerekekben, hogy minden olyan dolgot elmesélnek, amit mi egyébként nem osztanánk meg senkivel. Így tett Molli is, Erdélyi Mónika kislánya a Vigyázat, gyekkel vagyok! című műsorban. A kérdés az volt, mi volt a megcikibb a kislány szerint, amit ismert édesanyja elkövetett.

"Bekéredzkedett egy boltba pisilni, egy nyilvános vécében töltötte fel a telefonját, köszönt egy üzletben a próbababáknak" - sorolta a választási lehetőlehetőségeket Ördög Nóri. Mónika és a lánya is ugyanazt a választ választották.

Mint kiderült, együtt voltak az állatkertben, ahol a műsorvezetőnek lemerült a telefonja. Hazainduláshoz azonban szükség volt a GPS-re, így kénytelen volt bemenni a vécébe, és ott ácsorogni többször tíz percet, hogy a készülék elegendően feltöltődjön.

Sosem szerette egymást Erdélyi Mónika és Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs - az RTL Klubon elmesélte - anno úgy indított a tévécsatornánál, mikor ő is odakerült, hogy kiplakátolta a teljes öltözőt az autogramkártyáival, hogy a Mónika show házigazdája tudja: megérkezett a konkurencia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.