X-Faktor siker Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltékenység, koppintás - ezekkel támadták be Radics Gigit, miután feltöltött egy nagyon látványos fotót az Instagramra.

Radics Gigi igazán mozgalmas és sikeres évet zárhat. Ő volt az X-Faktor egyik mentora, Takács Nikolasszal együtt énekelte el a FINA szurkolói himnuszát, decemberben élete egyik legnagyobb koncertjét adta. Szakmailag tehát szárnyal a 21 éves Gigi, aki egy csodaszép fotót osztott meg a napokban az Instagramon. Az irigy, sokszor gonosz kommentelők azonban nem bírtak magukkal.

Ez volt a fotó:

Volt olyan kommentelő, aki azzal támadta be Gigit, hogy Beyoncét másolja, noha, soha nem érthet a nyomába. Majd hozzátette azt is, hogy szerinte Radics Gigi féltékeny a 15 éves Serena Rigaccira. Szerencsére csak kevés ilyen gonosz hozzászólás volt a poszt alatt, és a legtöbben védelmükbe vették Gigit.

Felismered egyetlen képkockából Britney Spears leghíresebb klipjeit? - kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-hany-pontot-ersz-el-ezen-a-britney-spears-kvizen.htmlMa ünnepli harminchatodik születésnapját Britney Spears, aki a 90-es évek óta kitörölhetetlen része a zenei életnek. Az már más kérdés, hogy Britney 10 klipjéből legalább nyolc ugyanarra a sablonra épül: Britney nagyon híres, ezért sok újságíró zaklatja, és ez rossz. Ettől függetlenül milliók dúdolják a dalait, de vajon felismeritek egyetlen képkockából, hogy melyik dalhoz tartozó klipről van szó? TV + SztárokOrigoMeghan Markle: nem félt megmutatni, milyen csinos!http://www.life.hu/sztarok/20171128-meghan-markle-szexi-fotokon.htmlNem is gondolnád, hogy Harry herceg jövendő feleségéről milyen képek születtek korábban! TV + Sztárok--Bejelentették: jövőre is lesz X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-2018-ban-is-lesz-x-faktor.htmlNagyon nem lepődtünk meg, amikor az RTL bejelentette, hogy 2018-ban is lesz X-Faktor. Mondjuk a részleteket. TV + SztárokOrigoSerena Rigacci korai fellépéseit még tuti nem láttad!http://www.life.hu/sztarok/20171126-igy-enekelt-kislanykent-serena-rigacci.htmlMár hétévesen is indult tehetségkutatóban Serena Rigacci, akinek korai felvételein, mi is ledöbbentünk. TV + SztárokOrigoA harcos Muri Enikő mindenkit lesöpört a pályárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-muri-eniko-durvan-beszolt.htmlMuri Enikő és Fésűs Nelly is megharcolt szombaton azért, hogy tovább folytathassák az Ázsia Expresszt. Enci nem is tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigoEsküvőjére készül Erdős Violahttp://www.life.hu/sztarok/20171029-erdos-viola-ferjhez-megy.htmlErdős Viola volt a szombati X-Faktor egyik távozója. Az lány elárulta, hogy hamarosan új fordulatot vesz az élete. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.