Igazi bombázó lett Eminem lánya: fotó

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Foto: Geisler-Fotopress/Van Tine/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Hailie Scott Eminem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonykor ünnepli 22. születésnapját Eminem lánya, aki igazi szexi, démon lett! 

Eminem lánya, Hailie Scott már karácsony előtt pár nappal elkezdte ünnepli a születésnapját, méghozzá ezzel a kicsit sem visszafogott fotóval.

happy early birthday to me

Hailie Scott (@hailiescott1) által megosztott bejegyzés,

Furcsa felnőttként látni Eminem lányát, akihez 2005-ben egy dalt is írt az apja, a videó pedig tele volt a családi felvételekkel.

Hogy milyen most a kapcsolat Hailie és az apja között, arról nem sokat tudni. Bár nem szerepelgetnek nyilvános fotókon az Instagramon, de nem is kiabálnak egymásra mindenfélét az újságokon keresztül.

Keményen betámadták Radics Gigithttp://www.life.hu/sztarok/20171223-fotoja-miatt-bantjak-radics-gigit.htmlFéltékenység, koppintás - ezekkel támadták be Radics Gigit, miután feltöltött egy nagyon látványos fotót az Instagramra. TV + SztárokOrigoÍgy búcsúzik az X-faktoros Karapándzsity Kristóftól Alföldi Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20171223-igy-bucsuzik-karapandzsity-kristoftol-alfoldi-robert.htmlAhogyan arról mi is beszámoltunk, elhunyt a 2013-as X-Faktor versenyzője, Karapándzsity Kristóf. A fiatal énekestől Alföldi Róbert a Facebookon írt. TV + Sztárok--Friss karácsonyi képek a norvég királyi családrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171220-karacsonyi-kepek-a-norveg-kiralyi-csaladrol.htmlRitkán látjuk a lapokban a norvég királyi család tagjait. Íme a legfrissebb képek! TV + Sztárok--Boldog Születésnapot! Ricky Martin is durván sok gyertyát rakhat a tortájárahttp://www.life.hu/sztarok/20171220-igy-fest-most-ricky-martin.htmlA 90-es években és a 2000-es évek elején szinte nem volt olyan buli, ahol ne csendült volna fel Ricky Martin valamelyik slágere. Ő is ma ünnepli a születésnapját, nem fogod kitalálni, hogy hány éves lett. TV + SztárokOrigoNagyon vagány karácsonyi videó a svéd trónörökös családjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-a-sved-koronahercegno-es-csaladja-videoja-nagyon-cuki.htmlMár hagyomány, hogy a svéd trónörökös és családja ünnepi videót készít. Viktória koronahercegnő férjével és gyermekeivel vagánykodik az idei karácsonyi felvételen. TV + SztárokOrigoPVC ruhában tipegett Pamela Andersonhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-pamela-anderson-pvc-ruhaba-csomagolta-a-testet.htmlMacskanő? Ciki, vagy szexi Pamela Anderson PVC ruhája? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.