A neten koldul a lecsúszott magyar zenész, Sickratman

Forrás: Thinkstock -
Sickratman kéregetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paizs Miklós, azaz Sickratman egyszer már koldult a neten: 2016-ban arra kérte a rajongóit, hogy utaljanak neki pénzt a túléléshez, annyira rossz az anyagi helyzete. Most ismét ezzel próbálkozik.

Sickratman 2016-os akciója nagyon sikeres volt, hiszen rövid idő alatt 3 és fél millió forintot gyüjtöttek össze számára a rajongói. Akkor azt mondta támogatóinak, hogy a karrierjébe fekteti a pénzt, és még több időt fordít a zenélésre. A zenész karrierjében azonban nem állt be nagy változás az elmúlt évben, a pénze viszont elfogyott, mert újra kéregetni kezdett.


A Facebookon számolt be arról, hogy a családja kitagadta őt otthonról, annyira megharagudtak rá a korábbi kéregetése miatt. A zenész most egy nyaralóban lakik, és ahhoz, hogy folytassa a zenélést, egy laptopra lenne szüksége - adta hírül a Ripost.

Az akció eddig nem tűnik túl sikeresnek, a kommentelők ugyanis nem valami kedvesen Sickratmanhez.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.