Steiner Kristóf Instagram hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steiner Kristóf szörnyű dologra ébredt karácsony reggel: valaki feltörte az Instagramját és elvesztette követőinek nagyjából harmadát.

Steiner Kristóf nehezen éli meg azt, ami vele történt, mint mondja, Instagram oldalának feltörése rosszabbul érintette, mintha vagyontárgyait vitték volna el. Így ugyanis több éves munkája veszett oda, rengeteg követőt vesztett egyetlen éjszaka alatt.

Ezen a szépséges karácsony reggelen arra ébredtem, hogy #KIRABOLTAK :/ Hogyan veszítsünk el 10 000 Instagram követőt egyetlen éjszaka alatt? :D Természetesen egy ügyes hacker "segítségével". Szerencsére nem követők számában mérem a boldogságomat, így meg sem érint a dráma érzelmileg, de azért érdekes következtetésekre jutottam, miután valaki betört a fiókomba, és "megerőszakolta" a munkámat. Olyan világban élünk, ahol egy 30 000 valódi, aktív követővel bíró Insta profil gyakorlatilag többet ér, mint 30 millió forint - folyamatosan növeli az értékét, és egy életen át gazdálkodhatunk vele." – írta Facebookján Steiner Kristóf.

Az utóbbi időben nem az egyetlen negatív dolog, ami történt vele, nemrég arról számoltunk be, hogy egy szerencsétlen tévedés miatt letartóztatták Tel-Avivban.

Gyászol Nótár Mary: elhunyt az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171227-gyaszol-notar-mary-elhunyt-az-edesanyja.htmlBorzasztó tragédia érte karácsonykor Nótár Mary-t: súlyos betegség után elhunyt az édesanyja. TV + Sztárok--Babát vár a csinos magyar műsorvezető, Takács Ritahttp://www.life.hu/sztarok/20171222-babat-var-a-csinos-magyar-musorvezeto-takacs-rita.htmlMásodik gyermekét várja a Sport TV csinos műsorvezetője, Takács Rita. A kicsi januárban látja meg a napvilágot. TV + Sztárok--Tóth Gabi új frizurát villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-toth-gabi-uj-frizurat-villantott-foto.htmlTóth Gabi alaposan megváltoztatta a külsejét, legalábbis ami a frizuráját illeti: ezúttal göndör hajra váltott. TV + SztárokOrigoRadics Gigi vége smink nélkül is megmutatta arcát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-radics-gigi-vege-smink-nelkul-is-megmutatta-arcat-foto.htmlNem mindennapi szelfit osztott meg követőivel Radics Gigi, a fiatal énekesnő ezúttal smink nélkül, természetes szépségében látható. TV + SztárokOrigoKiköpött apja Roberto Carlos magyar fia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-kikopott-apja-roberto-carlos-magyar-fia-foto.htmlÉdesanyjával, Horváth Alexandrával Madridban él Roberto Carlos magyar fia, Cristofer. A kisfiú le sem tagadhatná édesapját, annyira hasonlítanak egymásra. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg alakját Pintér Tibor 20 éves barátnője, Fridahttp://www.life.hu/sztarok/20171222-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-pinter-tibor-20-eves-baratnoje-frida.htmlMásodik lett a Miss Hungary 2017 szépségversenyen Pintér Tibor 20 esztendős barátnője, Friderika. A gyönyörű lány a verseny során bikiniben is megmutatta tökéletes alakját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.