Nótár Mary folytatja a Sztárban sztár+1 kicsi műsorát édesanyja halála után is

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
édesanya halál Sztárban sztár +1 kicsi Nótár Mary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban hunyt el Nótár Mary édesanyja, sajtóértesülések szerint Szenteste napján távozott az élők sorából. A gyászoló énekesnő komoly döntést hozott: gyásza ellenére sem hagyja abba a Sztárban sztár+1 kicsi műsorát.

A sztár édesanyja több agyi infarktuson esett át az elmúlt időszakban. Állapota a napokban fordult súlyosabbra, akkor kórházba is kellett szállítani. Sajnos nem tudott tovább küzdeni, Mária asszony ugyanis egy gyógyíthatatlan immunbetegségben szenvedett a lap információi szerint.

Nótár Mary folytatja Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Rendkívül nehéz időszak ez számomra, de szeretném folytatni a műsort. A döntésemben kiemelt szerepet játszik, hogy Janit nem szeretném cserben hagyni, és tudom, hogy édesanyámnak is ez lenne a kívánsága" - mesélte a Blikknek Mary.

A legnagyobb sztárbotrányok 2017-ben: Demcsák Zsuzsától Nótár Maryighttp://www.life.hu/sztarok/20171218-a-legnagyobb-sztarbotranyok-2017-ben.htmlNem mindenki emlékszik majd vissza szívesen 2017-re, néhány sztár életében ez az év a poklok poklát jelentette. Van, akinek akár a karrierjébe is kerülhet az a hiba, amit elkövetett, van, akinek a családja szakadt szét, és van, aki a törvénnyel került összetűzésbe: ők biztosan inkább felejtenék mindazt, amin eddig keresztülmentek. TV + Sztárok--VV Fanni feltételezett gyilkosa börtönben maradhttp://www.life.hu/sztarok/20171228-nem-engedik-ki-a-bortonbol-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosat.htmlTavaszig biztosan börtönben marad a november 20-án elűnt VV Fanni feltételezett gyilkosa. Március végéig meghosszabbították előzetes letartóztatását.TV + SztárokOrigoÖt évvel fiatalabb vízilabdázót szeret a 28 éves Verrasztó Evelynhttp://www.life.hu/sztarok/20171227-ot-evvel-fiatalabb-vizilabdazot-szeret-verraszto-evelyn.htmlVerrasztó Evelin már nem szingli, szerelmes a Ferencváros válogatott vizilabdásába, a 23 éves Jansik Szilárdba.TV + Sztárok--2017 a szerelmek éve: ezek a sztárok találtak új párra idénhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-ezek-a-sztarok-talaltak-uj-parra-iden.htmlNagy egymásra találásokban, örömteli és botrányos szerelmekben is bővelkedett 2017, ugyanis a rajongók nem fogadták az összes új kapcsolatot gratulációval. Van, aki a családját hagyta el a legfrissebb szerelemért, de vannak egyszerűen csak meghökkentően furcsa párok. A lényeg azonban, hogy ők boldogok. Nézzük, kik találták meg idén a másik felüket. TV + SztárokOrigoRégen láttuk együtt Hosszú Katinkát és Shane Tusupothttp://www.life.hu/sztarok/20171227-regen-lattuk-egyutt-hosszu-katinkat-es-shane-tusupot.htmlShane és Katinka korábban hetente több közös fotót is posztolt, egy hónapja azonban csend van a közösségi oldalukon. Katinka november 16-án, Shane pedig november 19-én tett közzé olyan képet, amin ketten vannak. Aztán december elején az úszóedző egy régi fotóval vallott szerelmet feleségének.TV + SztárokOrigoSzilágyi István bevallotta: minden pénzét ellopta egy vállalkozó http://www.life.hu/sztarok/20171227-egy-vallalkozo-miatt-bukta-el-minden-penzet-szilagyi-istvan.htmlMegdöbbentő dolgokat mesélt a híres színész: elárulta, miért ment tönkre az élete. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.