Baukó Éva elárulta, bomba alakját egy se veled, se nélküled kapcsolatnak köszönheti, a kapcsolat ugyanis annyira megviselte, hogy közben alaposan lefogyott.

Baukó Éva nemrég egy fehérneműs fotózáson vett részt, amiért persze kapott egyaránt hideget-meleget. Sokan dicsérték alakját, de nem maradhattak el a rosszindulatú hozzászólások sem. Az egykori villalakót mindez nem érdekli, elárulta, végre újra jól érzi magát a bőrében.

Biztos azt mondják majd, hogy Éva már megint meztelenkedik, és ő csodálkozik, hogy zaklatták, de én szeretem, ha fotóznak és ezért nyilván pénzt is kaptam, nem ingyen vállaltam el. Örülök, hogy végre jól érzem magam a bőrömben és ez meg is látszik rajtam" – árulta el a Borsnak, majd elmesélte, nem volt mindig ennyire jó alakja, egy szakítás eléggé megviselte, ami miatt jó pár kilót leadott. „Volt idén egy pár hónapos, sérült, se vele, se nélküle kapcsolatom, sajnos az is hozzásegített ehhez a formához. Nem csak a kapcsolat végén, hanem már a viszonyunk közben is sokat fogytam. De végül csak köszönetet mondhatok neki, mert sosem néztem ki ilyen jól"

Baukó Éva egy szakítás miatt fogyott leFotó: Zsigmond László/Life.hu