4 év alatt, közel 7 milliárd forintba kerültek Schumacher kezelései

Forrás: AFP/Thierry Dachelet -
rehabilitáció pénz vagyon Michael Schumacher kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő összeget költött el Schumacher családja a sztárpilóta rehabilitációjára. De vajon meggyógyul valaha?

Ahogy azt már megírtuk, 2013-ban Michael Schumacher egy síbaleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A sztár azóta is orvosi kezelések alatt áll, ám az állapota sokat nem javult. Pontosan nem tudni, hogy milyen kezeléseket kap, ugyanis a családja kínosan ügyel arra, hogy ne szivárogjon ki információ az autóversenyző állapotával kapcsolatban.

Elképesztően sok pénzbe kerül Michael Schumacher kezelése Forrás: AFP/Thierry Dachelet

Azt viszont a Daily Star kiderítette, hogy az elmúlt 4 évben mennyit költöttek Michael gyógyulására. A családnak a Genfi-tó parján van egy családi háza, amelyben egy mini klinikát rendeztek be. Itt naponta 15 orvos és nővér tevékenykedik 24 órában, ők gondoskodnak a pilótáról. A rendelkezésre álló adatok szerint ezek a szolgáltatások az elmúlt négy évet összeadva körülbelül 20 millió fontjába került a családnak, ami átszámítva közel 7 milliárd forintot jelent. Ez az összeg pedig még nem is tartalmazza az első fél év kezeléseit, amelyeket Schumacher a franciaországi kórházban kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.