Hosszú Katinka a férje, Shane nélkül utazott el Amerikába

házasság válság Hosszú Katinka Shane Tusup kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és férje, Shane nem tudták eltitkolni a rajongók elől, hogy baj van a házasságukkal, a híresztelések után meg is erősítették, hogy nehéz időszakon mennek keresztül. Ezt bizonyítja az is, hogy Katinka férje nélkül utazott el Amerikába. Talán a szilvesztert sem töltik együtt.

Hiába próbálták, nem tudták titokban tartani kapcsolatuk válságát: Shane és Katinka elismerték, hogy nehéz időszakon mennek keresztül. Sokáig azonban csak a híresztelésekből és a közösségi oldalaikra feltöltött fotókból lehetett sejteni, hogy valami nincs rendben. Rég nem posztoltak már közös képet,ráadásul a karácsonyt is külön töltötték. Az a hír járja, hogy Shane vérmérsékletét elégelte meg Katinka, az edző állítólag közös otthonukban tört-zúzott.

Hosszú Katinka és férje között még nem jöttek helyre a dolgok Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

Az már biztos, hogy nincs minden rendben Katinka és Shane között, de azt nem tudni, mekkora a baj. Úgy tűnik viszont, hogy a karácsony után a szilvesztert is külön fogják tölteni: a Blikk információi szerint

Katinka egyedül utazott el Magyarországról,

méghozzá Zürichen keresztül Miamiba. Eközben férje, Shane továbbra is itthon van, és tartja az edzéseket. A lap megpróbálta szóra bírni Shane-t a Duna Aréna előtt, de az edző nem volt hajlandó nyilatkozni. Az viszont látszott, hogy bérelt autóval érkezett, és Katinkával ellentétben ő még hordja a jegygyűrűjét.

Ezek a sztárok szakítottak 2017-ben: Pintér Tibortól Berki Krisztiánighttp://www.life.hu/sztarok/20171218-ezek-a-sztarok-szakitottak-2017-ben-pinter-tibortol-berki-krisztianig.htmlA szakítás minden embernek nehéz, a hírességek sem kivételek ez alól. Ők is meggyászolják az együtt töltött időszakot még akkor is, ha az nem volt túl hosszú. Íme, azok a celebek, akik ebben az évben búcsút vettek a szerelemtől. TV + Sztárok--Baleset érte Vajna Timit biciklizés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20171230-baleset-erte-vajna-timit.htmlAz Insta-sztorijában mutatta meg sérüléseit Timi. TV + Sztárok--Pintér Tibor jövőre több időt szeretne tölteni a párjával http://www.life.hu/sztarok/20171229-pinter-tibor-kevesebbet-fog-dolgozni-hogy-a-parjaval-lehessen.htmlPintér Tibor komoly lépésre szánta el magát. Úgy tűnik, fontosabb számára a szerelem, mint azt sokan gondolták. TV + SztárokOrigoKisebbik fia frizurája miatt szóltak be Majkának és Dundikánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171230-kisebbik-fia-frizuraja-miatt-szoltak-be-majkanak.htmlEgy elképesztően cuki fotót osztott meg kisebbik gyermekéről, Oivérről Majka. Persze - ahogy ez lenni szokott - volt, aki belekötött. Hogy mibe? A kissrác frizurájába. TV + Sztárok--Baronits Gábor exe, Sydney Van Den Bosch hamarosan feleség lesz: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171229-sydney-van-den-bosch-hamarosan-feleseg-lesz.htmlSydney Van Den Bosch hamarosan oltár elé áll, és úgy tűnik már a ruhája is meg van, amiben kimondja majd a boldogító igent. TV + SztárokOrigo4 év alatt, közel 7 milliárd forintba kerültek Schumacher kezelései http://www.life.hu/sztarok/20171229-michael-schumacher-kezelesei-kozel-7-milliard-forintba-kerultek.htmlElképesztő összeget költött el Schumacher családja a sztárpilóta rehabilitációjára. De vajon meggyógyul valaha? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.