Nem mindenki azért szurkol, hogy Shane és Katinka kibéküljenek: a rajongók féltik az úszónőt

Fotó: Mudra László - Origo -
agresszió Hosszú Katinka Shane Tusup kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már biztos, hogy Hosszú Katinka és Shane kapcsolata nehéz időszakban van, a rajongók pedig aggódnak értük. Vannak azonban olyan hozzászólók, akik egyáltalán nem bánnák, ha nem is jönne többet össze az úszónő és edzője: ők ugyanis féltik Katinkát. 

Eleinte csak pletykákat lehetett hallani arról, hogy Katinka és Shane kapcsolatával nincs minden rendben, később viszont a pár is megerősítette a hírt. Hullámvölgyben van a kapcsolatuk, a rajongóik viszont azért szorítanak, hogy sikerüljön megoldaniuk a problémákat, ám nem mindenki szurkol a békülésükért. Vannak, akik féltik Katinkát Shane-től. A kommetelőik között akadtak, akik kifejezték aggodalmukat Shane heves természete miatt.

Rajongói féltik Hosszú Katinkát Fotó: Mudra László - Origo
  • A férjének nagy szerencséje volt idáig, merthogy Katinka nagyon alázatos és engedelmes és talán istenként nézett a férjére... Sajnos, nagy változásra szerintem, nem nagyon lehet számítani... De ez így nem élet!
  • Ez a fajta agresszió nem vezet semmi jóra, mert előbb-utóbb (minden beszélgetés után) újból ki fog törni és kezelhetetlen lesz! Ennyire nem szabad elmenni egy kapcsolatban, még ha magánügy, akkor sem! Féltem Katinkát, nagyon!
  • Talán ha Tusup kezeltetné e dühkitöréseit, akkor biztosan nem sértett és alázott volna meg annyi köztiszteletet érdemlő személyt és lehet, hogy most a házasságuk sem került volna hullámvölgybe!! Az ilyen ember, aki nem tud uralkodni az indulatain, hogy még a lakást is szétveri az már közveszélyes! Amúgy kívánom, hogy találjanak megoldást és hozzák rendbe, ami még helyrehozható.
  • Nehogy megölje a Katinkát! Van ott velük valaki?A rendőrségnek is szólni kéne... - az utolsó túlaggódó kommentelőt persze gyorsan megnyugtatták a többiek, hiszen nem kell ilyen rémképeket látni, de a többi hozzászólással sokan egyetértettek.

Állítják: közös otthonukban tört-zúzott Shane Tususp, ezért költözött el Hosszú Katinka


Napok óta megy a találgatás, miért nem látja együtt a korábban elválaszthatatlan párost, Shane Tusupot és Hosszú Katinkát. A Bors úgy tudja, nem egy harmadik fél okozta a kapcsolat megromlását. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.