Borzalom: kiderült, miért ölték meg gyermeküket a hajdúszoboszlói szülők

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság öngyilkosság Hajdúszoboszló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas részletek derültek ki a tavaly szeptemberi hajdúszoboszlói gyilkossággal kapcsolatban: a szülők a világvégétől rettegve ölték meg gyermeküket, majd végeztek önmagukkal.

A tragédia szeptemberben történt: holtan találtak egy hajdúszoboszlói családot, a szülők először elsőosztályos gyermekükkel végeztek, majd pedig önmagukkal. Az ismerősök sokáig értetlenül és megdöbbenve álltak a történtek előtt, ám a Bors most kiderítette, mi történhetett valójában. A család egy ismerőse a lapnak elárulta, a szülők egy szektához tartoztak.

Megtudtuk, hogy Laciék egy szektához tartoztak. A gyilkosság előtt pár nappal látták is Lacit az egyik vasútállomáson magából kikelve ordítani, hogy jön a világvége. A következő napon megborotválkozott, elegánsan felöltözött, elvitte gyanútlan fiát az évnyitóra, majd feleségével együtt ment ki az erdőbe, és végeztek Milánkával. Valószínűleg teljesen elveszthették az eszüket, és tényleg azt hitték, hogy itt az apokalipszis" – mondta a család egyik ismerőse.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.