Cicciolina fiával közös képet posztolt: fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fia Staller Ilona Cicciolina gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina nem hanyagolja el egy pillanatra sem rajongóit: előszeretettel posztol régi és új fotókat is. Nemrég a fiával rakott ki egy közös képet Instagram-oldalára.

A felnőtt filmeiből ismert Cicciolinának bár gazdag szexuális élete volt, csak egyetlen gyermeke született, Ludwig Maximillian Koons. Habár a szőkeség már rég visszavonult, életét többnyire még mindig a nyilvánosság előtt éli, bár a családját nem sűrűn mutogatja. Éppen ezért ritkaságszámba megy az a kép, amit nemrég megosztott Instagram-oldalán.

Cicciolina megmutatta a fiát Fotó: Polyák Attila - Origo

Egyetlen házasságából származó fiával posztolt képet, habár a fotó nem most készült. Ludwig ugyanis ma már 25 éves, az pedig jól látható, hogy a közzétett felvételen még nagyon fiatal. A rajongók azonban az ilyen régi kincseknek is nagyon örülnek Ilonától, akit nemrég láthattunk a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban.

Cicciolina Ilona Staller (@cicciolina_official) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.