Harry herceg és Meghan Markle a vécé mellett repültek a francia Riviérára

Forrás: MTI/AP/Alastair Grant -
vécé Meghan Markle Francia Riviéra repülés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry és Meghan Markle a francia Riviérára utaztak, de nem ám magángéppel: a páros úgy döntött, hogy menetrendszerinti járaton foglal helyet, ráadásul a vécé mellett.

Harry és Meghan meghosszabbították az ünnepeket, és elutaztak a francia Riviérára, hogy ott folytassák a turbékolást. Nem akartak nagy feltűnést kelteni, ezért magángép helyett inkább a menetrendszerinti járatot választották. A British Airways egyik gépén repültek a romantikus "nyaralásra", a leghátsó sorban, a vécék mellett...

Meghan és Harry a vévé mellett utaztak Forrás: MTI/AP/Alastair Grant

Azért a biztonság kedvéért még 3 sort lefoglaltak, mert nem akarták, hogy bárki megzavarja őket a turbékolásban. A folyosó mindkét oldala az övék volt annak ellenére, hogy csak ketten utaztak három testőr kíséretében. Hiába szálltak azonban fel hamarabb, mint az összes többi utas, így sem sikerült inkognitóban maradniuk, természtesen egyből kiszúrták őket az utasok - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.