Meztelen fotók jelentek meg Harry herceg exbarátnőjéről, Ellie Gouldingról

meztelen exbarátnő Ellie Goulding Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igen szexi fotósorozat készült Harry herceg exéről, a szőke énekesnőről, Ellie Gouldingról.

Tavaly nyáron hozták hírbe az akkor még szingli Harry herceget az énekesnő Ellie Gouldinggal, állítólag még csókolózni is látták őket, ám azóta már mindkettőjükre rátalált a boldogság Meghan Markle illetve Casper Jopling személyében.

A szőke énekesnő most úgy döntött, 31. születésnapja alkalmából készíttet magáról egy szexi fotósorozatot. Ebből néhány képet már fel is töltött az Instagramra, a rajongói pedig egyszerűen odavannak értük. Ellie szokatlanul sokat mutat magából, gyakorlatilag teljesen meztelen, csupán egy vékony takaró takarja. Harry herceg most láthatja csak igazán, mit veszített. Talán pont neki akart ezzel üzenni a szőkeség?

F*ck off 2017 @damon_baker

elliegoulding (@elliegoulding) által megosztott bejegyzés,

@damon_baker

elliegoulding (@elliegoulding) által megosztott bejegyzés,

Félmeztelen fotóval indította az új évet Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20180102-felmeztelen-fotoval-inditotta-az-uj-evet-vajna-timi-hawaii.htmlFélmeztelen fotóval indította az új évet Vajna Timi, aki ezúttal Hawaiiról posztolt. TV + Sztárok--Tornádó mellett, mosolyogva fotózkodott Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180102-tornado-mellett-mosolyogva-fotozkodott-debreczeni-zita.htmlMexikóban múlatja az időt Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni, de az álomnyaraláson nem várt meglepetés érte őket. TV + SztárokOrigo33 évesen első gyermekét várja a Betty, a csúnya lány sztárja, America Ferrerahttp://www.life.hu/sztarok/20180102-33-evesen-elso-gyermeket-varja-a-betty-a-csunya-lany-sztarja-america-ferrera.htmlAz már biztos, hogy mozgalmas éve lesz a Betty, a csúnya lány sztárjának, America Ferrrának, a színésznő ugyanis gyermeket vár. TV + SztárokOrigoHol van már Palvin Barbi? Neymar újra összejött exbarátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180102-hol-van-mar-palvin-barbi-neymar-ujra-osszejott-exbaratnojevel.htmlBár korábban Palvin Barbival is hírbe hozták, most úgy tűnik, Neymar újra összejött exbarátnőjével, a modell Bruna Marquezine-nel. TV + Sztárok--Közös fotóval cáfolta a szakítást Shakira és Gerard Piquéhttp://www.life.hu/sztarok/20180102-kozos-fotoval-cafolta-a-szakitast-shakira-es-kedvese-gerard-pique.htmlMár többször lehetett olyan pletykákat hallani, miszerint szakított Shakira és focista kedvese, Gerard Piqué, ám ezúttal is cáfolt a sztárpár: egy közös családi fotót posztoltak szilveszterkor. TV + Sztárok--A tiéd vagyok, örökké a tiéd: Gáspár Győző így vallott szerelmet Beánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180102-gaspar-gyozo-igy-vallott-szerelmet-beanak.htmlMár számtalan hullámvölgyet túléltek, kapcsolatuk pedig erősebb, mint valaha: Gáspár Győző Instagramon vallott szerelmet feleségének, Beának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.