Nótár Mary édesanyja haláláról vallott: videó

Forrás: Instagram Nótár Mary -
halál gyász Nótár Mary anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Maryt hatalmas fájdalom érte: elhunyt az édesanyja. Az énekesnő lemondta fellépéseit, és csak a családjával törődött, de december utolsó napján a rajongóival is megosztotta fájdalmát. Videóban mondta el, min mentek keresztül az elmúlt napokban.

Borzasztóan nehéz időszakban van most Nótár Mary: tragikusan fiatalon távozott ugyanis az anyukája. Mindössze 52 éves volt, mégis itt hagyta a földi világot. Az énekesnő napokra hallgatásba burkolózott, végül azonban egy videóban osztotta meg követőivel a fájdalmát.

Nótár Mary édesanyja haláláról nyilatkozott Forrás: Instagram Nótár Mary

"

. Nagyon nagy fájdalom ért bennünket, nagy fájdalom van a szívünkben a mai napig,

Ő jó ember volt, nem volt rossz ember"

Nem mindenki azért szurkol, hogy Shane és Katinka kibéküljenek: a rajongók féltik az úszónőthttp://www.life.hu/sztarok/20180102-a-rajongok-feltik-katinkat-shanetol.htmlAz már biztos, hogy Hosszú Katinka és Shane kapcsolata nehéz időszakban van, a rajongók pedig aggódnak értük. Vannak azonban olyan hozzászólók, akik egyáltalán nem bánnák, ha nem is jönne többet össze az úszónő és edzője: ők ugyanis féltik Katinkát. TV + SztárokOrigoVastag Csaba indulni akart A Dalban, de végül lemondott a lehetőségről: ezérthttp://www.life.hu/sztarok/20180102-vastag-csaba-indulni-akart-a-dalban-de-vegul-lemondott-a-lehetosegrol.htmlVastag Csaba és testvére remekelnek énekesi pályájukon különböző stílusokat képviselve. Ennek ellenére sokszor hasonlítják őket össze, aminek a testvérek egyáltalán nem örülnek, ha tehetik, el is kerülik. Ezért mondott le például Vastag Csaba egy nagy lehetőségről: inkább átengedte testvérének. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPuzsér Róbert vallomása: ezért nincs párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180102-puzser-robert-vallomasa-ezert-nincs-parja.htmlFél éve szakított barátnőjável Puzsér Róbert. Állítása szerint párkapcsolatai mindig ugyanúgy mennek tönkre. TV + SztárokOrigoKiadó a lakás, ahol megölték VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20180102-kiado-a-alkas-ahol-megoltek-vv-fannit.htmlNovember 20-án tűnt el 24 éves Novozánszky Fanni. A rendőrség már csak a holttestét keresi, egyelőre sikertelenül. Feltételezett gyilkosa, a dunaújvárosi B. László előzetes letartóztatásban van, amit 90 nappal meghosszabbított az ügyészség. A lakás, ahol a lányt megölhettét, máris kiadó. Egy barátnő pedig azt állíja, hogy ha Fanni ésszel dolgozik, akkor még ma is élhetne. TV + Sztárok--Ejtették a vádakat Steiner Kristóf ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180101-ejtettek-a-vadakat-steiner-kristof-ugyeben-ertesitette-az-ugyvedje.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf akkor a Facebookon írt a történtekről. Most azonban pont került az ügy végére. TV + SztárokOrigoA szexuális zaklatások ellen programot indított 300 hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20180101-a-szexualis-zaklatasok-ellen-programot-inditott-300-hollywoodi-sztar-metoo.htmlTöbb mint 300 hollywoodi színésznő, forgatókönyvíró, rendező, producer és a filmszakma más nagyságai programot indítottak hétfőn a szexuális zaklatások ellen nemcsak a filmiparban, hanem minden amerikai munkahelyen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.