Egyik táncosával csókolózott a színpadon Demi Lovato: fotó!

csók 2018 Demi Lovato szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovato forró csókot adott az egyik táncosának a színpadon. szilveszterkor.

A 25 éves sztár nem titkolja, hogy vonzódik a saját neméhez, de sokáig nem volt egyértelmű, hogy biszexuális-e vagy leszbikus. Szeptemberben azonban közelebb kerültünk az igazsághoz, mikor Demi kézen fogva sétált az utcán egy nővel.

Lauren Abedini DJ és a híres énekesnő félreérthetetlen közelségben andalogtak Disneylandben, a ritka pillanatról lesifotó is készült. Most pedig újból lencsevégre kapták a sztárt, de ezúttal egy másik hölgy társaságában.

Happy New Year @ddlovato ✨. First kiss of 2018!

Jojo Gomez . (@jojogomezxo) által megosztott bejegyzés,

Jojo Gozem Demi Lovato táncosa, akivel együtt álltak a színpadon az énekesnő szilveszteri koncertjén. És amikor elérkezett az éjfél, forró csókot váltottak a nagy közönség szeme előtt.

Demi Lovato durván kirakta a melleit: fotó!

Mióta lefogyott Demi Lovato, büszkén mutogatja formás idomait, láthattuk már szinte teljesen átlátszó ruhában, és címlapon is pózolt már félmeztelenül. Ezúttal egy merészen kivágott, cseresznyemintás, fekete-fehér csíkos fürdőruhába bújt és a fürdőszobában szelfizett egyet férfi rajongói legnagyobb örömére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.