Opitz Barbi nagyon sokat változott: egyre dögösebb

szexi Opitz Barbi változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Opitz Barit az X-Faktorban ismerhette meg az ország hatalmas hajzuhataggal, kissé szégyenlősen. Azóta azonban sokat változott az énekesnő, na nem feltétlenül külsőleg: egyre magabiztosabb és szexibb Barbie. 

Opitz Barbira az egész ország emlékszik az X-Faktorból, nemcsak gyönyörű hangja, de különleges hajkoronája miatt is. A verseny alatt nagyon jól jött neki a hajzuhataga, mert szégyenlősen e mögé tudott bújni, ha kellett. Mára viszont ez teljesen megváltozott, nem akar elbújni, bátran táncol új klipjében is.

Opitz Barbi Fotó: Polyak Attila - Origo

"Magabiztosabb lett, hamarabb felnőtté vált. A személyisége nem változott sokat, de stabilan áll a maga közegében, ez adhatta neki a löketet ahhoz, hogy ekkora stílusváltáson menjen át. Őt 17 évesen a zene meg a tánc érdekli, és ha tud is ezekben alakítani, akkor miért ne produkálhatná magát? Erről szól a show-biznisz. Az egész táncőrület egyébként a közös stúdiózásainkból indult, sokat táncolgattunk együtt poénból a dalok felvétele közben" - mnondta a Borsnak Barbi dalszövegírója és duettpartnere, Burai Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.