Puzsér Róbert vallomása: ezért nincs párja

kudarc párkapcsolat Puzsér Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél éve szakított barátnőjável Puzsér Róbert. Állítása szerint párkapcsolatai mindig ugyanúgy mennek tönkre.

Puzsér Róbert kritikus Gundel Takács Gábor Spirit színházi talkshowjában beszélt párkapcsolatairól, és arról is, hogy szerinte miért nincs tartós kapcsolata - írja a Bors. Egy évvel ezelőtt még szerelemben élt.

Puzsér Róbert elárulta, miért nincs komoly kapcsolata Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt


"A mai világban mindenki a boldogságot keresi, melynek alapvető feltétele, hogy megtalálja az „igazit". Mindenki azzal számol, hogy ő maga természetesen az igazi, már csak az igazi társ hiányzik – ez azonban szinte soha nincs így. Nagyon személyes kudarcok nyomán ismertem be ezt. Belül kell, hogy megváltozzak, mert így alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra – és ez sajnos a nemzedékem zömére ugyanígy vonatkozik. Mindenki azzal hülyíti magát, hogy az igazit keresi, csak közben lehetőleg továbbra is élhesse ugyanazt az elköteleződésmentes és önfeledt sorozatmonogám vagy szingli életet – csakhogy ennek az élethazugságnak előbb-utóbb lejár a szavatossága. A mai párok legfeljebb három-négy év alatt rendszerint elhasználják egymást: a chipseszacskó kiürül, és a szemétbe kerül. Ma a reklámok, a videóklipek, a filmek és a sorozatok mind-mind élményfüggésre szoktatnak minket. Az a férfi, aki negyvenéves koráig ötven-hatvan partnert „elfogyasztott", hirtelen egyszer csak leáll, mert megtalálta az igaz szerelmet, és ezután húszévnyi boldog, monogám együttélés következik? Ilyesmit én még nem láttam, és nem is nagyon tudok elképzelni. Húszévnyi el nem köteleződés ugyan mitől csapna át egy húsz éven át tartó romantikus házasságba?"
- vázolta fel a kritikus a problémát, ami nem csak őt érinti, hanem nagyon sokakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.