Vastag Csaba indulni akart A Dalban, de végül lemondott a lehetőségről: ezért

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Vastag Csaba A Dal Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba és testvére remekelnek énekesi pályájukon különböző stílusokat képviselve. Ennek ellenére sokszor hasonlítják őket össze, aminek a testvérek egyáltalán nem örülnek, ha tehetik, el is kerülik. Ezért mondott le például Vastag Csaba egy nagy lehetőségről: inkább átengedte testvérének.

Láthattuk már Vastag Csabát és Tomit egymás ellen küzdeni, hiszen az X-Faktorban kellett egymással párbajozniuk. Akkor Tomi maradt alul, ezt a helyzetet pedig valószínűleg egyikük sem szeretné megismételni. Csaba inkább le is mondott egy nagy lehetőségről és átadta testvérének, hogy ne kettejük küzdelméről szóljanak a hírek. Ez a lehetőség pedig nem más, mint A Dal.

Vastag Csaba nem indul A Dal című versenyen Fotó: Polyák Attila - Origo

Pedig Csaba mindent beleadott, még Amerikában is járt Desmond Childnál, hogy új dalt készítsenek, de amikor megtudta, hogy testvére is indul, és be is jutott a legjobb 30-ba, letett a tervéről. "Nem akarta, hogy ha esetleg mind a kettejük dala bejut a legjobb harmincba, a testvérek harcáról szóljanak a hírek, és elvegyék a fókuszt magáról a számokról" - mondta a Blikknek egy közeli ismerős. Csaba is megerősítette a hírt. "

régi nóta, hogy mi egymás ellen versenyzünk,

Puzsér Róbert vallomása: ezért nincs párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180102-puzser-robert-vallomasa-ezert-nincs-parja.htmlFél éve szakított barátnőjável Puzsér Róbert. Állítása szerint párkapcsolatai mindig ugyanúgy mennek tönkre.TV + SztárokOrigoEjtették a vádakat Steiner Kristóf ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180101-ejtettek-a-vadakat-steiner-kristof-ugyeben-ertesitette-az-ugyvedje.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf akkor a Facebookon írt a történtekről. Most azonban pont került az ügy végére. TV + SztárokOrigoA szexuális zaklatások ellen programot indított 300 hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20180101-a-szexualis-zaklatasok-ellen-programot-inditott-300-hollywoodi-sztar-metoo.htmlTöbb mint 300 hollywoodi színésznő, forgatókönyvíró, rendező, producer és a filmszakma más nagyságai programot indítottak hétfőn a szexuális zaklatások ellen nemcsak a filmiparban, hanem minden amerikai munkahelyen. TV + Sztárok--Facebook-posztban mond köszönetet követőinek Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180101-facebook-posztban-mond-koszonetet-kovetoinek-abel-anita.htmlHálás a követőinek Ábel Anita, és ezt meg is osztotta velük. A szép színésznő így kíván boldog új évet a Facebook-oldalán. TV + Sztárok--Kiakadtak a kommentelők Shane Tusup Instagram-posztja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180101-kiakadtak-a-kommentelok-shane-tusup-instagram-posztja-miatt.htmlAhogy megírtuk, a házassági válságukkal küzdő Hosszú Katinka és Shane Tusup külön töltötték a szilvesztert. Az edző az Instagramjára a következőt posztolta, a rajongók pedig nem hagyták szó nélkül. TV + Sztárok--Közös fotón Somló Tamás első és utolsó feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180101-kozos-foton-somlo-tamas-elso-es-utolso-felesege-lena-es-gyongyver.htmlAz Instagramra posztolt egy képet Tóth Vera, amelyen jól látszik, hogy a 2016-ban elhunyt Somló első és utolsó felesége, Léna és Gyöngyvér között milyen jó a kapcsolat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.