Elmarad Nyári Dia várva várt esküvője

Forrás: Instagram/nyaridia -
esküvő színésznő Nyári Diana Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég derült ki, hogy mégsem kel egybe idén Nyári Dia és Kovács Dániel, a szexi színésznő pedig az okát is elárulta. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, 2016-ban ismerte meg jelenlegi kedvesét Nyári Dia, a Barátok közt sztárja. A fiatal színésznő és a sportriporterként dolgozó Dániel azóta is nagy boldogásban élnek, és már az eljegyzésen is túl vannak.

Tervbe volt véve, hogy idén egybe is kelnek, ám sajnos erre nem lesz lehetőségük, így további egy évet kell várniuk a nagy napra:

Nem tud idén oltár elé állni Nyári Dia és a szerelme, Kovács Dániel Forrás: Instagram/nyaridia

"Az én családom győri, Danié egri, így budapesti esküvőt szeretnénk, de minden szervezőnél azt mondták, ne is reménykedjünk, az idei évre már minden hely betelt" - mesélte Dia, aki nincs elkeseredve, és látja az események pozitív oldalát is.

"Azért van ebben jó is, nem kell kapkodni, nem kell stresszelni. Így kaptunk és adtunk is magunknak időt, hogy a nagy napra tényleg békességben tudjunk készülni. Egyébként nem tervezünk óriási lagzit, de szeretném, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.