Összesen 33 kilótól szabadult meg 100 nap alatt anya és lánya: videó

Forrás: Mother and Daughter duo -
fogyás lánya anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eldöntötték, hogy nem folytathatják régi életmódjukat, ezért az anya-lánya páros komoly edzésbe fogott. Elhatározásuknak meglett az eredménye: 100 nap alatt 33 kilót fogytak.

Többkilós súlyfelesleggel küzdött anya és lánya, ám egy nap úgy döntöttek, hogy ez így nem mehet tovább. Közös elhatározásuk nemcsak egy-két napig tartott, végig is vitték azt, amit eltervezetek. Átalakulásukat ráadásul folyamatosan dokumentálták, a végeredmény pedig elismerésre méltó.

Összesen 33 kilótól szabadult meg 100 nap alatt anya és lánya Forrás: Mother and Daughter duo


100 napon át kitartóan edzettek, egymást motiválták. Egy napot sem hagytak ki az edzésből, kitartásuk pedig meghozta a gyümölcsét. Anya és lánya összesen 33 kilótól szabadult meg 100 nap alatt, az anya 19 kilótól szabadult meg, lánya pedig 14-től, de ezzel még nem elégedettek. Folytatják tovább az edzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.