Tavasz januárban? Tovább emelkedik a hőmérséklet

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
hőmérséklet időjárás január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a januári tavasz, még néhány napig biztosan marad a szokatlanul enyhe idő.

Folytatódik az enyhe januári időjárás, az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint szerda estétől felszakadozik a felhőzet és éjszaka már csak a keleti országrészben lehet csapadékra számítani, amely lehet eső, havas eső és akár hó is. Délnyugaton és északkeleten foltokban köd képződhet, a szél helyenként megélénkülhet, a hajnali órákra -2 és +3 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtökön gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csak északkeleten lehetnek tartósan felhős területek, csapadék nem várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet elérheti a 4-10 fokot.

Pénteken borult időre számíthatunk, csapadék is előfordulhat, ugyanakkor a hőmérséklet tovább emelkedik, helyenként elérheti akár a 12 fokot is.

Folytatódik az enyhe idő Forrás: MTI/Jászai Csaba
Pszichológus elemezte Hosszú Katinkáék házassági válságáthttp://www.life.hu/sztarok/20180103-hevesi-kriszta-pszichologus-elemezte-hosszu-katinkaek-hazassagi-valsagat.htmlHevesi Kriszta elemezte Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válságát. A pszichológus elmondta, a világversenyek után egyfajta kiüresedést érezhettek mindketten. TV + SztárokOrigoA Gáspár család hamarosan megkönnyebbülhet: visszakaphatják értékeikethttp://www.life.hu/sztarok/20180103-a-gaspar-csalad-hamarosan-megkonnyebbulhet-visszakaphatjak-ertekeiket.htmlÚgy tűnik, Gáspár Győző és családja hamarosan visszakaphatja a tavaly tavasszal lefoglalt értékeit. TV + Sztárok--Egyedül utazott Amerikába Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180103-egyedul-utazott-amerikaba-hosszu-katinka-szakitas-shane-tusup.htmlHosszú Katinka Miamiba utazott egyedül, Shane Tusup pedig továbbra is az Instagramon üzenget feleségének. Egyelőre nem tudni, megjelennek-e a jövő heti gálán, amelyre meghívást kaptak. TV + SztárokOrigoAlig ismerni rá Keresztes Ildikóra: smink nélkül fotózta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180103-alig-ismerni-ra-keresztes-ildikora-smink-nelkul-fotozta-magat.htmlSmink nélküli fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán Keresztes Ildikó, akire még rajongói is alig ismertek rá. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMajka kissé spiccesen köszöntötte rajongóit újév alkalmából - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180102-majka-kisse-spiccesen-koszontotte-rajongoit-ujev-alkalmabol-video.htmlMajka és Dundika egy hatalmas buli után, egy török étteremből köszöntötte rajongóit újév alkalmából. TV + Sztárok--Vége: kiszáll Gillian Anderson az X-aktákbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180102-kiszall-gillian-anderson-az-x-aktakbol.htmlX-akták Scully nélkül? A rajongóknak biztosan nehéz elképzelniük, ugyanakkor muszáj lesz, Gillian Anderson ugyanis megerősítette, hogy kiszáll a sorozatból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.