Havas Henrik csúnyán elárulva érzi magát

Forrás: Fem3 -
Havas Henrik Molnár Anikó árulás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik megszólalt, és elmondta a véleményét a körülötte zajló botrányról. A Tanár úr szerint Baukó Éva sem piskóta, de amit Molnár Anikó tett vele, az az igazi csalódás. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Baukó Éva ősszel előállt a titkával, mely szerint Havas Henrik korábban zaklatta őt szexuálisan. Ezután Éva példájából merítkezve több másik nő is nyilvánosság elé állt, többek között Molnár Anikó is.

Havas Henrik azonban úgy gondolja, hogy ami vele történik, az karaktergyilkosság. És mivel elmondása szerint ő nem zaklatott szexuálisan senkit, ezért emögött kizárólag politikai indíttatás állhat, a hölgyek pedig valószínűleg pénzért cserébe állítják róla ezeket a szörnyűségeket.

Havas Henrik elárulva érzi magát Forrás: Fem3

„Molnár Anikó más tészta, persze, nála is a pénz játssza a főszerepet, de remélem, megkérték az áramat. Mindkettőjüket, ha nem is áldozatnak, statisztának tartom, de számomra Anikó nagy csalódás." - kezdte Henrik, aki szintén sok titkot őriz Anikóról, amiket továbbra sem szándékozik elárulni senkinek.

"Ha tüzes fogóval tépnék ki a nyelvem, akkor is állnám a szavam. Szóval ez Anikó részéről csúnya árulás!" - folytatta Havas, aki szerint az a bizonyos vibrátor-ügy sem pont úgy volt, ahogy az egykori villalakó nyilvánosságra hozta:

"Egy délután magányos volt, picit ivott is, és azzal hívott fel, hogy nagyon egyedül van, társra van szüksége. Adtam pénzt a sofőrömnek, és magam helyett elküldtem azt a vibrátort. Hogy megszolgálta-e az árát, azt nem tudom" - írta meg a Story Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.