Havas Henrik családját megviselte a zaklatási botrány: lánya elsírta magát

Havas Henrik család zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henriket több nő is zaklatással vádolja, csatornája pedig egy belső vizsgálat után nem hosszabbította meg a tévés szerződését. A botrány hetek óta tart, eddig azonban arról nem lehetett semmit sem tudni, Havas családja hogy viseli a történéseket. Most elárulta a tévés. 

Havas Henriket több nő is zaklatással vádolja: Baukó Éva és Molnár Anikó állt ki névvel és arccal a nyilvánosság elé, míg Havas egykori üzlettársa név nélkül számolt be az őt ért incidensekről. A tévés csatornája belső vizsgálatot indított, aminek eredményeként nem hosszabbították meg Havas szerződését. A Tanár Úr elárulta, azt már megszokta a családja, hogy elbocsátják, a zaklatási botrányra azonban nem reagáltak olyan nyugodtan.

Havas Henrik lánya elsírta magát Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A feleségem kissé emelt hangon kérdezte meg tőlem: már megint mibe keveredtél?

Havas Henrik interjút adott Kálmán Olgának: lemucikázta a műsorvezetőt


A szexuális zaklatási botrányairól kérdezte volna Kálmán Olga Havas Henriket, aki viszont nem volt túl tisztelettudó a műsorvezetővel. A Tanár Úr első körben lemucikámozta Olgát, majd azt állította, hogy a műsorvezető egy telefonbeszélgetésben sérelmezt, hogy őt nem zaklatta.Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.