Borzasztó idő van Amerikában, már 11-en meghaltak a viharban

ciklon vihar időjárás Amerika tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaciklonnak hívják azt a vihart, amely sarkvidéki levegőt hozott az Amerikai Egyesült Államokba. Jelenleg vannak olyan városok, amelyek utcáin jégtömbök úsznak, míg máshol a medencék vize is befagyott a mínusz 40 fokos hidegben.

Az előrejelzések alapján lehetett tudni, hogy pocsék idő vár az amerikaiakra a következő napokban, ám arra mégsem voltak felkészülve, amit valójában kaptak. Jelenleg az Egyesült Államok keleti partvidékét ostromolja a vihar, sok család maradt áram nélkül, rengeteg hó esett le és Floridában még az úszómedencék is befagytak. Eddig 11 halálos áldozatot követelt a zord időjárás és rengeteg gyermek nem tud iskolába sem menni - számolt be róla a Mirror.

Bostonban az utcán hömpölyög a víz, amelyben vastag jégtömbök úsznak. A legmegdöbbentőbb eset Miaimiban történik: leguánok potyognak a fákról. Szakemberek szerint az állatok úgy védekeznek a hideg ellen, hogy leállítják szervezetük működését, emiatt leesnek az ágakról, amelyekbe addig kapaszkodtak. Nem pusztulnak el azonban, később, ha újra enyhébb lesz az időjárás, megmozdulnak és életre kelnek.

Elképesztően szexi pasi lett a Harry Potter csúnyácska gyerekszínészébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-elkepesztoen-szexi-pasi-lett-matthew-lewisbol-harry-potter-gyerekszinesz.htmlElképesztően jó pasi lett az egykor csúnyácska gyermekszínészből, a Harry Potter sztárjából, Matthew Lewisból. TV + Sztárok--Drámai pillanatok: elképesztő összeget buktak a TV2 műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-dramai-pillanatok-elkepeszto-osszeget-buktak-a-tv2-musoraban.htmlElképesztően izgalmas a TV2 új műsora, a Piramis, amelyben pillanatok alatt veszthetnek vagy nyerhetnek súlyos milliókat a játékosok. TV + SztárokOrigoElképesztően cuki fotót posztolt unokaöccséről Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20180104-elkepesztoen-cuki-fotot-posztolt-unokaoccserol-kairol-kiraly-viktor.htmlNagyon büszke unokaöccsére Király Viktor, az énekes ezúttal egy cuki fotót is feltöltött a kicsi Kairól. TV + Sztárok--Jamaicából üzent Kabát Péter és kedvese: kitűzték az esküvő időpontjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180104-jamaikabol-uzent-kabat-peter-es-kedvese-kituztek-az-eskuvo-idopontjat.htmlElképesztő éven van túl Kabát Peti: megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-t, és úgy tűnik, az idei esztendő is hasonlóan eseménydús lesz, nyáron végre oltár elé vezeti kedvesét, Adrienne-t. TV + Sztárok--Megható: a Facebookon vallott szerelmet férjének Zoltán Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180104-a-facebookon-vallott-szerelmet-ferjenek-zoltan-erika.htmlCsodálatos szerelmi vallomással lepte meg férjét a Facebookon Zoltán Erika: 21 éve házasok. TV + SztárokOrigoSzinte új emberré vált Gesztesi Károly: erre készül mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180104-szinte-uj-emberre-valt-gesztesi-karoly-erre-keszul-most.htmlIzgalmas év vár Gesztesi Károlyra: a színházi szerepeken kívül hamarosan a tévében is feltűnik, emellett pedig építkezésbe is kezd. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.