Dancs Annamari könyörgött Kerényi Miklós Máténak, hogy költözzön haza

"Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu " -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari házasság válság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyáron ért véget Dancs Annamari és Kerényi Mikló Máté házassága, a körülményekről azonban nem lehetett sokat tudni. Most a színésznő elárulta, pusztítóan fájdalmasok voltak számára az elmúlt hónapok. 

Tavaly februárban még együtt mosolygott a fotókon Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté közös gyermekükkel. Nem sokkal később azonban véget ért a családi idill. Már nyáron befejeződött a házasságuk, de a nyilvánosság csak később szerzett erről tudomást: miután beindultak a híresztelések, mindketten elismerték a szakítás tényét.

Kerényi Miklós Máté hagyta ott Dancs Annamarit: a színésznő hiába könyörgött és küzdött Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu

Részletekbe azonban nem bocsátkoztak, annyit viszont lehetett tudni, hogy Máté döntött a szakítás mellett. Aztán később az is kiderült, hogy mi, vagyis inkább ki áll a dolgok hátterében: a színész beleszeretett egy fiatal kolléganőjébe. Annamari így egyedül maradt néhény hónapos gyermekükkel, és próbálta megérteni, hogy mi történt. Még könyörgött is Máténak, hogy költözzön haza. "

Még október elején is könyörögtem, hogy költözzön haza. Megalázkodtam

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.