Már nagyon régen kíváncsi mindenki, hogy kivel van együtt Kapócs Zsóka, kitől vár kisbabát az egykori szépségkirálynő. A kismama most végre elárulta, ki élete párja.

A Best magazinnak mesélt Zsóka a párjáról, aki nem más, mint a Videoton egykori focistája, az M4 Sport szakértője, Simek Péter. Teljesen véletlen ismerkedtek meg, az utcán találkoztak, Zsóka és Péter egyik közös ismerősének hála. Az egykori focista elkérte Zsóka számát, és nem sokkal később romatikus sétára hívta a budai hegyekbe. A találkozás azonban nem sült el jól, a férfi ugyanis máshova ment, mint kellett volna, miután pedig megtalálták egymást, Zsóka rácsapta a kocsi csomagtartóját az ujjára. Napokkal később kiderült, hogy az színésznő ujja el is tört.

Simek Péter, Kapócs Zsóka kedveseForrás: M4 Sport

Péter és Zsóka kapcsolata lassan alakult ki, elmondásuk szerint már az elején érezték, hogy ez komoly lesz. A kisbabára mindketten nagyon vágytak, a lombikprogramot is vállalták, hogy családdá válhassanak. Összeházasodni mégsem akarnak, Zsóka egyelőre nem vágyik többre, nagyon boldogok most, hogy márciusban érkezik a kisbabájuk.