Hotelszobában találták holtak őket: sátáni rituáléval ölték meg magukat

öngyilkosság rituálé Sátán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták hotelszobájukban, a görög nyaralásukon azt a párt, akik egy sátáni rituálé során végeztek magukkal.

A 23 éves bolgár Liliára és párjára egy kefalóniai hotelszobában találtak rá holtan. A hatóságok feltételezik, hogy a szerelmesek szilveszter éjjel egy sátáni rituálé során végeztek magukkal. A nő a hírek szerint többször megvágta magát késsel és elvérzett. Partnere, egy 30 éves német férfi a fürdőkádban szúrta magát mellkason - számolt be róla a DailyStar.

Szobájukban sátáni motívumokat, késeket és gyertyákat találtak, ezért feltételezik, hogy valamilyen rituálé során végeztek magukkal, ami az év első teliholdjához kapcsolódhat.

A fiatal nőt egy ideje már kereste a családja, ugyanis korábban szó nélkül eltűnt otthonából. A keresést azonban abbahagyták, amikor Lilia maga jelentkezett a német rendőrségen, hogy jól van. A pár ezután utazott el hamis rendszámú autóval Kefalóniára.

Borzalom, ami történt Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.