Újabb RTL-es tűnik fel a TV2 képernyőjén: VV Attila Baukó Éva oldalán tér vissza

Pénzt vagy éveket! Knap Attila Baukó Éva VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év után ismét a tévé képernyőjén tűnik fel Knap Attila, azaz VV Attila. Most azonban nem az RTL-en láthatjuk, hanem a TV2 Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében szerepel Baukó Éva oldalán.

VV Attila, a Való Világ ötödik szériájának nyertese a valóságshow után eltűnt a képernyőkről. Ma este 20:30.kor azonban a konkurens csatornán, a TV2-n tűnik fel a Pénzt vagy éveket! című vetélketőben Baukó Éva oldalán. Ez nem jelenti azt, hogy újra médiaszemélyiség szeretne lenni, továbbra is vezeti saját vállalkozását és óvni szeretné magánéletét. Attilát Éva hívta fel, hogy szerepeljen vele, ő pedig örömmel mondott igent, mert jól megértik egymást.

"Ugyanabból a pokolból jöttünk, nagyon jól ismerjük egymást. Szerintem Éva ellen a világnak nincs orvossága, egyetlen dolgot lehet tenni vele: valahogy elkapni a hullámhosszát. Azt tapasztaltam, hogy ha valaki elkezdi őt komolyan venni, akkor másképp viselkedik, ő is komoly lesz. Nagyon jól tudok vele kommunikálni, az elmúlt hónapokban jókat beszélgettünk. Sokan valószínűleg nem szerettek volna vele közösen szerepelni, mert elég erős személyiség, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy nemet mondjak a megkeresésre" - mondta Attila az Origónak.

Attila komoly embernek tartja magát, nem akar visszaszivárogni a médiába: "Nem teszek ki hülyeségeket az oldalamra, csak hogy írjanak rólam, sőt az elmúlt években gyakorlatilag alig posztoltam. Nem akarok szerepelni a lapokban sem, a magánéletemet meg akarom tartani magamnak."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.