Shane Tusup még mindig hordja a jegygyűrűjét: fotó!

Forrás: instagram.com/tusup11 -
házasság válság Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katinkáék házassága komoly válságban van, de a híres edző még mindig hordja a jegygyűrűjét. Vajon ez mit jelent? 

Ahogy azt már korábban megírtuk, komoly hullámvölgyet él át Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága, amit már a környezetük is észrevett. Nem beszélve a rajongókról sem, akik hamar kiszúrták, hogy az álompárnak hitt házasok nem együtt töltik az idejüket.

Katinka ugyanis a férje nélkül utazott Amerikába, sőt, a karácsonyt is külön töltötték. Illetve az utóbbi időben nem posztoltak közös fotót sem, így kénytelenek voltak elismerni, hogy bajban van a kapcsolatuk.

Most azonban egy friss videó került fel az Iron Aquatics oldalára, amelyben Shane Tusup is szerepel. És jól látható, hogy a híres amerikai edző ujján még mindig ott díszeleg a jegygyűrű.

Ezek szerint Tusup még nem adta fel? Forrás: YouTube/ Iron Aquatics

Pszichológus elemezte Hosszú Katinkáék házassági válságát

Hevesi Kriszta elemezte Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válságát. A pszichológus elmondta, a világversenyek után egyfajta kiüresedést érezhettek mindketten. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.