Így néz ki a 101 éves Kirk Douglas: fotó

Forrás: NBC, Getty Images -
fotó Kirk Douglas Golden Globe 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirk Dougles olyan sugárzó egyéniség, hogy még 101 évesen is rá irányul minden figyelem, ha megjelenik valahol. Nemvolt ez máskét a Golden Globe-on sem: hatalmas ovációval fogadták. 

Kirk Douglas már nem sűrűn jelenik meg a nagy nyilvánosság előtt, ha azonban mégis kivételt tesz, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ellopja a show-t. Az idei Golden Globe-gálán szerencsére tiszteletét tette a 101 éves élő legenda, és persze ő került a középpontba. Álló tapssal és hatalmas ovációval fogadták az ikont, tehát úgy, ahogy egy ilyen nagy embert fogadni kell.

Így néz ki a 101 éves Kirk Douglas Forrás: NBC, Getty Images

A színpadon menyével, vagyis Catherine Zeta -Jones-szal volt együtt a színész, aki teljesen meghatódot az emberek elöprő szeretetétől és tiszteletétől. Catherine egy szép beszédet is mondott apósáról, mindenkit emlékeztetett arra, hogy Kirk Douglas sokat tett Hollywoodban az egyenlőségért, hiszen feketelistás szakemberekkel is szívesen dolgozott együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.