Féltékenységből rontott a volt barát, Cs. Norbert szombat hajnalban a fiatal anyára és annak új barátjára. A férfival rögtön végzett, majd az anya következett: a kislánya előtt lőtte fejbe Vivient, majd magát is. 

Cs. Norbert nem bírta elviselni, hogy É. Vivien már mást szeret, szombat hajnalban ezért rontott rá a fiatal anyára a rákoskeresztúri lakásán. Nem hagyott időt válaszokra, azonnal lőtt. A nő új barátjával azonnal végzett, Vivien viszont megpróbált elmenekülni: felkapta kislányát, és végigrohant a lépcsőházon segítségért kiáltozva. Hallottam, hogy a lépcsőházban üvölt egy nő, könyörgött segítségért, a gyerekével együtt futott le, egy férfi meg utána" - mondta a Borsnak egy szomszéd.

Így zajlott a rendőrségi helyszínelésForrás: Police.hu

Cs. Norbert követte a nőt az utcára, aki hiába könyörgött az életéért, Norbert nem kegyelmezett: fejbe lőtte, majd maga ellen fordította a fegyverét. Vivien barátja azonnal meghalt, Norbert viszont nem, ő a lap információi szerint a mentőben vesztette életét. Vivien állapotáról szülei nyilatkoztak, akik a rendőrségtől értesültek a borzalmas tragédiáról. "A rendőrök ébresztettek azzal, hogy mi történt a lányunkkal! Évek óta ismerték egymást ezzel az emberrel, de Vivi hiába mondta neki, hogy már nem akar tőle semmit, nem értette meg, az utóbbi időben állandóan zaklatta szegényt" - mondta a nő édesanyja. "Azt mondták az orvosok, hogy a lányunkat súlyos fejlövés érte, élet-halál között lebeg, kómában van. Nem tudjuk, hogy valaha felépülhet-e. Laura egyelőre a Heim Pál Gyerekkórházban van, megfigyelésre tartják bent" - tette hozzá az anya. A két és fél éves kislány azonban egyelőre nem a nagyszülőkhöz kerül, nevelőszülőket keresnek nekik.