Csongrádi Kata 3 éve vesztette el szerelmét: még mindig nagy a hiányérzet

Forrás: Facebook/ Csongrádi Kata -
halál Csongrádi Kata főzés S. Nagy István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már három év telt el azóta, hogy Csongrádi Kata elvesztette élete szerelmét, S. Nagy Istvánt, a mindennapokban még mindig ott van a hiányérzet, és nem is fog elmúlni. Vannak ugyanis olyan hétköznapi dolgok, melyeket csak szerelme tudott megcsinálni.

Hosszan tartó betegség után hunyt el Csongrádi Kata szerelme, S. Nagy István. Kapcsolatukat az utolsó években már teljesen átszőtték a dalszövegíró egészségi problémái: négyszer állt le a szíve, volt gerinc-, majd szívműtétje, és még a mája is összeomlott. Ők azonban még akkor is boldogok voltak együtt, amikor folytonosan a kórházat járták. 2015-ben végül S. Nagy István feladta a harcot, és bár ennek már 3 éve, Csongrádi Kata életéből még most is fájóan hiányzik kedvese. Bár a hétköznapokban igyekszik megtalálni a boldogságot, férje főztje mindennap hiányzik az asztalról.

S. Nagy István és Csongrádi Kata Forrás: Facebook/ Csongrádi Kata

„A sors kegye, hogy a férjem, S. Nagy István nagyszerűen értett a szakácsművészethez is. Vérében volt a sütés-főzés. Imádta csinálni! Igaz, hogy ő csak az általa fogott halat volt hajlandó elkészíteni – a horgászat volt az egyik hobbija – , de abból aztán olyan halászlét varázsolt, hogy a csodájára jártak" – mondta a Foodynynek Csongrádi Kata, egyúttal azt is bevallotta, hogy ő nem ért a főzéshez. „Hogy őszinte legyek, sokszor megpróbáltam főzni, de sajnos, mindig kudarcot vallottam" – mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.