Krisz Rudi, a 90-es évek egyik legkedveltebb magyar énekese immár 10 éve van együtt párjával és persze sokakban felmerül a kérdés, vajon mikor vágnak bele a családalapításba.

Krisz Rudi igen eredményes évet tudhat maga mögött, mint mondja, ez volt az egyik legsikeresebb az életében. Rengeteg fellépésre jár, de nem csak a karrierje szárnyal, a magánéletben is boldog. Jó ideje együtt van a párjával, így nem csoda, ha gyakran megkérdezik tőlük, mikor szeretnének már gyermeket.

A családalapítás folyamatosan téma nálunk. Lassan tíz éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon szeretem a gyerekeket, én is szeretnék sajátot, a bátyámnak is van egy lassan 12 éves gyermeke, őt is nagyon szeretem. De valamiért kapaszkodok abba, ami most van, amit éltem az elmúlt években, a kényelmes életbe, hajóztam sokat... De persze én is úgy képzelem el az életet, hogy itt van mellettem egy kissrác vagy kislány. Egy kislányt nagyon szeretnék, úgy képzelem el magam." – árulta el a 36 éves énekes, aki pár hónapja kamerák előtt is megmutatta otthonát.