Pintér Tibor már nem akarja Tóth Andit?

Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala -
musical Pintér Tibor lovas színház Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban belehabarodott a 20 éves énekesnőbe, Tóth Andiba, aki kamerák előtt utasította vissza a középkorú macsót. A színészt azóta is foglalkoztatja a lány, kollégaként is szívesen látná maga mellett a lovas színház előadásaiban. Az X- faktor győztesének nyilatkozatai azonban már nála is kiverték a biztosítékot.

Tenya és Andi kapcsolatát, illetve a színész ostormát több ízben megírta a sajtó. A sztár kamerák előtt kezdett udvarolni az énekesnőnek, aki még a lányánál is fiatalabb. Andi azonban visszautasította a közeledést és azóta is igen keményen fogalmaz, ha bárhol erről kérdezik.

"Annyira régóta megy ez a Pintér Tibor–Tóth Andi dolog, hogy már a könyökömön jön ki "- mondta Andi egy televíziós műsorban, ahol a többi között arról is mesélt, hogy a Tenyával való csókolózás gondolata sem hozza lázba, sőt.

Pintér Tibor, Tenya Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala

Tibor egy ideig tűrte ezeket a megjegyzéseket, azonban úgy tűnik, nála is betelt a pohár, írta meg a Blikk.

"Ő egy igazán tehetséges és ügyes fiatal lány, akinek nagyon jó a zenei stílusérzéke és nagyon jól képes szerepekbe bújni. Ezért is szerettem volna, ha játszik nálunk. Nem csak a február 3-án premierjét ünneplő Jimmy-musical őszi turnéjában képzeltem el, de több musicalgálában, más szerepekben is a színházamban. Ám úgy tűnik, Tóth Andi nem látja azt, mekkora lehetőséget kaphatna ezzel. A minap arról mesélt egy interjúban, hogy amerikai karriert szeretne építeni, pedig még a magyart is éppen csak elkezdte" - fogalmazott a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.