Így néz ki most az állapotos Katalin hercegné: fotók!

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
terhesség Kate Middleton Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss képek kerültek napvilágra a várandós Katalin hercegnéről: még mindig nagyon karcsú. 

Szeptember 4-én robbant a hír, mely szerint Katalin hercegné a harmadik gyermekével várandós. Az örömhír sajnos kellemetlenséggel is párosult, Vilmos felesége ugyanis ismét attól a betegségtől szenvedett, amely már az előző terhességei alatt is felütötte a fejét.

Az első 3 hónap után azonban elmúltak a tünetek, így Katalin már egy ideje élvezheti a várandósság szépségeit. A hírek szerint áprilisra várják a kisbabát, vagyis már a hercegné is ott tud lenni Harry és Meghan májusi esküvőjén.

A kabát persze sokat takar a gömbölyödő pocakból Forrás: AFP/Eddie Mulholland

Most pedig friss fotók kerültek napvilágra az állapotos hírességről, akin még mindig szinte alig látni a terhesség jeleit. Karcsú megjelenése még most is a régi, nem beszélve a csinos lábairól sem.

Valószínűleg majd a terhesség utolsó 2 hónapjában lesz látványosabb a változás Forrás: AFP/Eddie Mulholland

Állítják: Katalin két kislányt hord a szíve alatt

Egy ismeretlen külföldi forrás elárulta, Katalin ikrekkel terhes, ráadásul már azt is tudjuk, hogy két kislányt hord a szíve alatt. Az informátor azt is tudni véli, hogy a királyi pár milyen neveken gondolkodik a lányok számára: olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.