Így grimaszol Angelina Jolie Jennifer Aniston beszédére - Fotó

Forrás: AFP -
Brad Pitt Dakota Johnson Golden Globe 2018 Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kétséges, megvan az idei Golden Globe-díjátadó legkínosabb pillanata: felkerült az internetre az a videó, amelyben a szemfülesek kiszúrhatják, hogyan reagált Angelina Jolie Jennifer Aniston színpadi beszédére. Eláruljuk: nem jól...

Köztudott, hogy nincs jóban egymással Angelina Jolie és Jennifer Aniston, a két sztár, ha teheti, kerüli az olyan eseményeket, amelyre mindketten meghívást kaptak. Most azonban kivételes eset történt, ugyanis Brad Pitt mindkét exfelesége részt vett a Golden Globe-díjátadón és ahogyan az várható volt, a kínos pillanatok sem maradtak el. Videó készült arról, hogyan is reagált Angelina Jolie Jennifer Aniston beszédére, aki azért ment fel a színpadra, hogy átadjon egy díjat. A felvételen jól látható, hogy Jolie lesüti a szemét és még csak nem is tapsol.

A jelenet harmadik szereplője Dakota Johnson, aki fél szemmel figyelte a színésznőt, de nem sejtette, hogy utólag ez a pillantás mindenkinek feltűnik majd és most rajta nevet az internet népe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.